lunes, 30 de agosto de 2010

Canvis...

Canvi. Aquesta és la paraula que resumeix el que serà de nosaltres les pròximes setmanes, per no dir mesos. Persones amb qui hem conviscut durant tota la nostra vida, el lloc on per rutina ens trobavem i la llar on vivíem, canviarà. No necessàriament desapareixerà, però de ben segur que canviarà.

Fins ara les coses semblaven relativament fàcils. Sobretot, l'amistat. Eren persones que no havies de fer cap mena d'esforç per veure perquè ja et trobaves a classe i sobretot, perquè vivies a la mateixa ciurtat. Compartíem cada dia, els bons, els agobiants, els estressants, els dolents, però això era igual, simplement eren moments que passàvem junts.
Però ara ni viurem al mateix lloc, ni ens trobarem ho vulguem o no, ni tampoc serà fàcil.

Estic parlant de persones que em coneixen des de petita, però també estic parlant de persones que fa relativament poc que ens coneixem. En definitiva, estic parlant de persones importants per mi, aquelles que cap altre persona pot ocupar el seu lloc, ni substituir de cap manera, persones que són imprescindibles i que de ben segur la meva vida no seria igual sense elles, persones que quan se les necessita estan allà i quan no, també, per moments bons, però en els dolents també hi són fen-te costat i donan-te tot el seu suport en allò que fas. Bàsicament estic parlant d'aquelles persones a qui puc anomenar amics. A tots vosaltres ara que el temps ja se'ns ha tirat a sobre i que tot això que sempre vèiem tant lluny, ara ja ha arribat, vull fer-vos saber que us trobaré a faltar moltíssim perquè sou vosaltres els que m'heu format tal com sóc i per això també us vull donar les gràcies. Només desitjo que no desapareixeu de la meva vida, com sé i m'heu demostrat que no fareu.
Us estimo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario